X

 

Single Sit-On-Top

Vil du leje en single sit-on-top kajak? Klik på linket ovenfor

Double Sit-On-Top

Vil du leje en double-sit-on-top kajak? Klik på linket ovenfor

 

Vil du leje kajakker I DAG?

Ring direkte til os på +45 2288 4989

 

Regler for udlejning

Grupper der er større end 4 kajakker, skal booke en tur med en guide.

Lejepriserne er altid inklusiv alt relevant udstyr. Der ud over er du altid velkommen til at låne, våddragt, rojakke, pumpe og paddlefloat uden ekstra betaling. Man skal være 100 % ædru for at komme på vandet. Uanset om der er instruktør med eller ej.

Havkajak

For at leje en havkajak skal man fremvise et EPP 2 eller BCU 2 certifikat samt ID. Du skal kunne svømme mindst 150 meter, have tilstrækkeligt godt heldbred og fysisk form. Roere under 18 år skal have instruktør med, eller myndig person som skriftligt påtager sig ansvaret for den unge. Begge skal selvfølgelig fremvise EPP2 certificat og ID. Hvis man ikke opfylder disse krav, kan man stadigvæk komme ud, dog kun sammen med en instruktør. Man skal være 100 % ædru for at komme på vandet. Uanset om der er instruktør med eller ej. Lejepriserne er altid inklusiv fuldt basisudstyr, vest, pagaj og spraydeck. Der ud over er du altid velkommen til at låne, våddragt, rojakke, pumpe og paddlefloat uden ekstra betaling. Hos os kan du låne en dry bag til din telefon. De ting du ikke skal have med kan du ligge i et af vores skabe i garderoben.

Book en havkajak her

Priser for single kajakker

1 time - 175 kr.

2 timer - 275 kr.

3 timer - 375 kr.

4 timer - 450 kr.

Hel dag - 625 kr.

Priser for dobbelt kajakker

1 time - 275 kr.

2 timer - 425 kr.

3 timer - 525 kr.

4 timer - 600 kr.

Hel dag - 750 kr.

 

 

REPUBLIC PADDLER

I Republic Paddlers samles vi om glæden ved at ro kajak og dyrker det sociale aspekt. Ideen er at give jer bedre muligheder for at udfolde jer indenfor havkajak, og blive en del at et forum, hvor man i fællesskab kan dele og skabe nogle fede oplevelser.

Tilmelding på facebook.

Paddler Kort
Gratis Ro Med med egen kajak

10% rabat hos Kayak Republic og Kayak Bar

Tilmelding

KLIPPEKORT

10 klips eller 20klips rabatkort, hvor hvert klip svarer til 2 timers kajakleje (normal pris 250,-).

Klippene er altid inklusiv fuldt basisudstyr, vest, pagaj og spraydeck. Derudover er du altid velkommen til at låne,våddragt, rojakke, pumpe og paddlefloat uden ekstra betaling. Du køber kortet ved enten at møde op hos og betale for det, eller ved først at skrive os en mail.

Pris for klippekort
10 Klip - 1.800,-

20 Klip - 3.000,-

Kontakt os


Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Se vores FAQ, Hvor vi besvarer ofte stille spørgsmål, så som: Åbningstider, Hvad med børn?, Hvad er et EPP2, Handelsbetingelser og meget meget mere.

Kayak Republic
Børskaj 12
1221 København K

Telefon: + 45 2288 4989
Mail: info@kayakrepublic.dk