Miljøkajaktur

476,- ex. moms
Varighed: 2 timer

Et firmaarrangement der giver mening.

Prisen er 476,- ex. moms pr. person + 1000 kr. i donationsbidrag til Foreningen Miljøkajakken

På vores Miljøtur ror vi ror ud i havnen på affaldstogt, alle placeret i Miljøkajakker. Turen giver jer et indblik i affaldsproblematikken som havnen lider under, samtidig med at vi nyder byen fra vandsiden. Vi skal samle så meget affald som muligt fra vandoverfladen, inden det driver ud i Øresund eller Køge bugt. Normalt bliver der samlet ml. 3 – 12 kg. pr kajak.

Alle sidder i stabile dobbeltkajakker, og er udstyret med indsamlingsremedier.

Hos Kayak Republic har vi landets første og mest brugte Miljøkajak. Foreningen Miljøkajakken er et miljøinitiativ, der har til formål at mindske affaldsmængderne i vandmiljøer – lokalt og globalt. Hos os tilbyder vi alle muligheden for at få en gratis tur i Miljøkajakken under den forudsætning, at der indsamles affald. I 2017 blev der samlet hele 3 tons affald fra den ene kajak.

Denne Miljøtur er arrangeret i samarbejde med Foreningen Miljøkajakken, der bl.a. udvikler et netværk af Miljøkajakker i Danmark og i udlandet. Derfor vil selskaber, der booker denne tur også blive bedt om at donere 1.000 kr. til deres vigtige arbejde. Donationsbidraget skal være dem i hænde inden turen afvikles hos os.

Viste du at vi har vores egne Kayak Bar? Her kan vi arrangerer en dejlig aften for jer, med god mad og lækre drikkevarer. Læs mere om Kayak Bars store udvalg her – Kayak Bar

Vi glæder os til at tage imod jer på kajen, og give jer oplevelser og sammenhold i gruppen.

Det får I:

  • Instruktion og sikkerhed under hele turen af erfarne kajakinstruktører
  • Alt relevant kajakudstyr til turen
  • En flaske vand til turen

Det skal I have med:

  • Skiftetøj og håndklæde
  • Godt humør
  • Lyst til at ro i kajak