CityTur for 2 personer

790 DKK
Tidspunkt: 10:00 - 12:00
Varighed: 2 timer

Med et gavekort fra Kayak Republic kan du opleve København fra en ny vinkel.
Kayak Republic har ti års erfaring som tur- og kursusvirksomhed med fokus på de gode oplevelser på vandet. Vi tilbyder kajakkurser, kajakudlejning, kajakopbevaring og ture i kanalerne.

Gavekort købt online kan bruges på alle vores produkter på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: info@kayakrepublic.dk

København set fra havkajak – 2 timers tur rundt i kanalerne. Denne aktivitet er god for dig, der er nysgerrig efter at opleve København på en helt ny måde. Fra havkajakken ses byen fra en helt særlig vinkel, mens vi glider stille igennem Københavns hyggelige kanaler.

Fra Kayak Republic ved Knippelsbro starter vi turen ud forbi Nationalbanken og fortsætter videre mod det livlige Nyhavn, og over mod Den Nye Opera. Herefter vender kajakkerne ind i den stemningsfyldte Christianshavns kanal. Den funklende sorte diamant byder os velkommen tilbage i Københavns kanal. Vi ror videre under de små broer i Frederiksholms kanal, hvor vi hilser på undervandsskulpturerne ved Christiansborg.

Cityturen giver dig en naturoplevelse helt inde i centrum af Københavns hjerte. Ture afvikles i lukkede double havkajakker, som er meget stabile. Og vores topcertificerede instruktører sikrer dig på vandet.