UDVIDET RO MED

200,- DKK
Tidspunkt: Hver anden torsdag kl. 18.00
Varighed: 2 timer

Teknik Træning 2019 er startet

Hvad end du lige er blevet certificeret IPP2 roer, eller er hardcore super woman i havkajak, så er Udvidet Ro Med træningen noget for dig!

Skal du leje kajak for at deltage, så kan du gøre det i bookingen. Samlet pris for deltagelse og kajakleje er kr. 300

Udvidet romed hos Kayak Republic er sommerhalvårets træning på et lidt højere niveau. Vi træner og leger med henblik på at udvikle de kompetencer, du har brug for på niveauerne IPP/BCU 3 og 4. De enkelte træningssessioner kan indeholde træning i tekniske færdigheder, hændelseshåndtering, gruppeledelse, navigation, førstehjælp på vandet, reparation af udstyr på vand/land, vind og vejr, bølger, strøm, hypotermi m.m.

Der vil blive differentieret, så du får udfordrende og sjov træning uanset om du er IPP 2 roer eller har IPP 4 og er på vej mod BCU 5 star. Jo højere niveau du træner imod, jo større ledelsesansvar vil du få og således få trænet dine lederevner på vandet. Træner du mod et instruktørniveau, vil du også finde udvidet romed særdeles egnet som forberedelse. Vil du blot konsolidere dine IPP 2 færdigheder og være med til noget sjov træning, så er du også meget velkommen.

Du behøver ikke være superwoman m/k for at deltage.

Vi lægger meget stor vægt på sikkerhed, og da vi indimellem træner udenfor Københavns havn, er tørdragt en god ide hvis vandtemperaturen kræver det.

Det er vigtigt for os at understrege, at udvidet romed ikke er legeplads for kajakekstremister, men for kajakentusiaster. Så har du set Erik eller Mario lave vilde ting i kajakken, så lad dig ikke skræmme væk! Vi er ikke ude på at skubbe dig langt ud af din comfortzone, og vi presser ikke nogen ud i noget, der er farligt. Det skal være sikkert, sjovt og lærerigt.

Spørgsmål om Udvidet Ro Med kan rettes til Info@kayakrepublic.dk