450,- DKK
465,- DKK
395,- DKK

TURE I KAJAK

CITYTUR

Oplev København fra en fantastisk vinkel med ture fra Kayak Republic.

Vores guider giver jer en unik oplevelse. Fra stabile to-personers havkajakker ser du byen fra en helt særlig vinkel, mens vi glider stille igennem Københavns hyggelige kanaler.

MADTUR

På denne havkajaktur gennem Københavns kanaler smager vi på det nordiske køkken, fra unikke madsteder ved havnen. Vi ror i et tempo, så alle kan være med og benytter stabile dobbelt havkajakker.

Vi oplever og smager på en palet, der både rummer klassisk dansk smørrebrød, friske havfangster og moderne nordisk gastronomi. Turen afsluttes med et rustikt og lækkert måltid blåmuslinger tilbage på vores kaj og Kayak Bar.

ARKITEKTUR

Tag med på urban kajaktur, hvor vi oplever Københavns arkitektur fra vandet. Vi ror i stabile dobbelt havkajakker i et tempo, hvor alle kan være med.

Kajakturen er en anderledes guidet tur. Du kommer til at opleve Københavns Havn fra en helt ny vinkel. Du bliver guidet gennem havnen i dit eget tempo med et fantastisk udsyn fra din egen kajak. Dansk Arkitektur Center’s guide er med og fortæller om den byudvikling, som havnen har været igennem – fra dengang, hvor havnen var fyldt op med tungt lastede skibe til i dag, hvor havnen i stedet bliver benyttet af badeglade københavnere – og os.

PRIVATTUR

København set fra havkajak – nyd en 2 timers tur rundt i kanalerne sammen med din gruppe. Denne aktivitet er god for dig, der er nysgerrig efter at opleve København på en helt ny måde.
Fra Kayak Republic ved Knippelsbro starter vi turen ud forbi Nationalbanken og fortsætter videre mod det livlige Nyhavn, og over mod Den Nye Opera. Herefter vender kajakkerne ind i den stemningsfyldte Christianshavns kanal. Den funklende sorte diamant byder os velkommen tilbage i Københavns kanal. Vi ror videre under de små broer i Frederiksholms kanal, hvor vi hilser på undervandsskulpturerne ved Christiansborg.

Turen giver dig også en naturoplevelse helt inde i centrum af Københavns hjerte. Ture afvikles i lukkede og meget stabile double havkajakker.