Kajak & Sauna

495,- DKK
Tidspunkt: Kl. 11:00
Varighed: 4 timer

Kom med på en uforglemmelig oplevelse, når vi tager på kajaktur i følgeskab med en af vores professionelle instruktører. Efter turen kan du læne dig tilbage og nyde vanddampene fra voresglohede finske tønde sauna.

På turen i havkajak ses byen fra en helt særlig vinkel, mens vi roligt glider igennem Københavns hyggelige kanaler og tager alle indtrykkene til os.

Fra Kayak Republic starter vi turen ud forbi Nationalbanken og fortsætter videre mod det livlige Nyhavn, og over til Den Nye Opera. Herefter vender vi kajakkerne mod stemningsfyldte Christianshavns kanal. Den funklende sorte diamant byder os velkommen tilbage i Københavns kanal, og turen afsluttes tilbage på Kajen hos os med en magisk tur i sauna.

Kajakturen giver dig en naturoplevelse i centrum af København. Ture afvikles i lukkede dobbelt havkajakker, og der kræves ikke noget forkendskab til at ro i kajak.

Vores sauna:

Efter at have oplevet København fra vandet, er det tid til at blive forkælet med en magisk oplevelse i sauna. Nyd 90 graders magi alt imens du bliver vugget afsted i vores finske tønde sauna som er placeret på vores tømmerflåde. Findes der en bedre måde at nyde vinteren på? Det synes vi ikke!