Ofte stillede spørgsmål


Vi tager udelukkende imod betalingskort.
Man skal kunne svømme 150 meter, være fyldt 18 år, eller være sammen med en myndig person, som vil tage ansvaret.
Vi har våddragter og rojakker til låns uden ekstra betaling, på de kolde dage er det god idé herudover at have en hue og handsker på, og uldundertøj under våddragten. Over sommeren anbefaler vi løbetøj/badetøj uden våddragt. Forvent at det I har på i kajakken nemt bliver vådt.
Vi har våddragter og rojakker til låns uden ekstra betaling, på de kolde dage er det god idé herudover at have hue og handsker på, og uldundertøj under våddragten.

På vores Begynder IPP2 kursus er redningsøvelser et essentielt element og I kommer til at skulle i vandet af flere omgange, så man kan evt. tage flere sæt varmt undertøj med, alt efter temperatur. På solrige dage, medbring en t-shirt der kan blive våd men kan beskytte mod sol på skuldrene.

På vores Intro IPP1 kursus skal I i vandet til sidst på kurset. Forvent at det I har på i kajakken bliver vådt, men på de varme dage kan sportstøj uden våddragt være en mulighed.
Medbring derudover håndklæde, vandflaske og hat/solcreme/solbriller.
Det vil være muligt at købe frokost på Kayak Bar.

Det er på eget ansvar at mindre børn med på vandet, men vores double Sit-on-top kajakker har plads til to voksne med et til to børn, alt efter størrelse.
Med et tilsvarende certifikat fra anden organisation, ja. Ellers henviser vi til vores standard udlejningskajakker i sit-on-top stil.
En havkajak sidder man lukket inde i, og kræver derfor et IPP2 certifikat eller lignende. En sit-on-top kajak sidder man over på, og kræver ingen forhåndserfaring med kajak for at leje, såfremt I opfylder vores generelle forudsætninger (se ovenfor).
Du kan tage direkte på vores IPP2 kursus, hvor du ved gennemføring kan blive certificeret. Hvis du er usikker på om havkajak er noget for dig, kan du prøve vores IPP1 kursus, hvor du kan prøve en havkajak, og du bliver introduceret til de mest grundlæggende padleteknikker.
På en time kan du nå Christianshavns og Frederiksholms Kanal rundt.
På to timer kan du nå forbi Amalienborg, Operaen, Holmen, Christianshavns og Frederiksholms Kanal rundt.
I udlejningen kan du låne et kort, og høre om alternative muligheder.