Oplev det magiske Lucia i Kajak og bliv en del af vores tradition på Kayak Republic og Kayak Bar. Kom og vær med til denne årlige begivenhed, hvor vi lyser mørket op med smukt dekorerede kajakker.

Gør dig klar til at blive imponeret af de smukke kajakker og mærk stemningen i luften. Hvis du aldrig har prøvet at sejle i kajak, så fortvivl ikke! Du kan være med som tilskuer, eller som kajakroer. Du kan leje din kajak hos Kayak Republic, eller have din egen med.

Glem ikke, denne begivenhed er super populær, så sørg for at booke i god tid hvis du vil have en god plads på Kayak Bar. Efter det fascinerende Lucia i Kajak kan du og dine kære få varmen på Kayak Bar, hvor vi har gløgg og æbleskiver, og olietøndernes varme bringer os alle sammen.

Så lad os alle mødes til Lucia i Kajak den 13. december 2024!

PROGRAM for 2023: Der kan ske ændringer til 2024

Vi starter aftenen på Kayak Bar med noget dejlig varm gløgg & æbleskiver fra kl. 15:00.
Kl. 17:00 Koret synger ved kajen og derefter er det afgang fra Kayak Republic / Kayak Bar.

Kl. 17:15 1. stop med sang ved Nyhavn

Kl. 17:45 2. stop med sang ved Christianshavn (på begge sider af broen ved torvet)

Kl. 18:10 3. stop med sang ved Blox

Kl. 18:30 4. stop med sang ved Højbro Plads

Kl. 18:45 5. stop med sang ved Kayak Republic og Kayak Bar

Afslutning på Kayak Republic / Kayak Bar med mere gløgg og æbleskiver og mulighed for at dele en dejlig middag med venner og familie på Kayak Bar, hvor vi serverer en god varm Bouillabaisse med brød til (der er også et vegetarisk alternativ)

Book din Bouillabaisse her

Book din kajak her
(Alle kajakker er udlejet, men du er velkommen til at deltage med din egen)

Tilbage i 2006 startede det i det små, med et par fakler og nogle kajakker på Kayak Republic og Kayak Bar. I 2024 vurderes det, at mere end 400 mennesker hygger sig i kanalerne.

Så skynd dig derfor at book din kajak til denne smukke, traditionsrige begivenhed!

BOOK HER
Lucia i kajak på Kayak Bar & Kayak RepublicLucia i kajak på Kayak Bar & Kayak RepublicLucia i kajak på Kayak Bar & Kayak Republic