Aften City Tur

Kayaks with a sunset in the background
395,- DKK
Tidspunkt: Hver torsdag, fredag, lørdag og søndag Kl. 18.00
Varighed: 2 timer

Aftentur i kajak København

Book online. Hver torsdag, fredag og lørdag kl. 18:00 i 2 timer

Tag med på vandet og nyd dagens sidste solskinsstråler

Nyd sensommeraftenen i kajak. Turen tager to timer, og vi nyder dagens sidste varme solskinsstråler. Mærk stemningen fra kajkanterne, når vi glider forbi de hjertevarme cafeer, restauranter og byliv. Der er en helt unik stemning på denne tid af døgnet.

Oplevelsen kort fortalt
Når du tager med os på vandet, så er du garanteret en god og uforglemmelig oplevelse. På turen ned ad de smukke københavnske kanaler fortæller instruktøren om historien, byen og livet i København. Findes der en bedre måde at afslutte dagen på? Det synes vi ikke, der gør.

Aldrig prøvet kajak før? – Intet problem
Vores ture er lavet til at du kan tage med uden at have prøvet kajak før. Vi tager ud i stabile og robuste tomandskajakker. Vores instruktører er uddannet i at håndtere diverse tænkelige og utænkelige scenarier på vandet og i havnen. Tag blot med og lad os føre dig trygt og sikkert gennem Københavns sensommerhavn – du vil ikke fortryde det.

UDSTYR:
Vi har alt nødvendigt udstyr indkluderet i prisen for turen (svømmevest, våddragt, vindjakke, drybags) samt skifterum med skabe og brusebade (medbring eget håndklæde). På solrige dage anbefaler vi at I medbringer bade/sportstøj i kan have på i kajakken, da våddragten kan blive meget varme.

Aflysning sker kun hvis det stormer kraftigt eller tordner og lyner. Regn og vind kan ikke holde os tilbage.