Aften City Tur

465,- DKK
Tidspunkt: Kl. 17.00
Varighed: 2,5 timer

Tag med på vandet og nyd dagens sidste solskinsstråler

Nyd sensommeraftenen i kajak. Turen tager to timer, og vi nyder dagens sidste varme solskinsstråler. Mærk stemningen fra kajkanterne, når vi glider forbi de hjertevarme cafeer, restauranter og byliv. Der er en helt unik stemning på denne tid af døgnet.

Oplevelsen kort fortalt
Når du tager med os på vandet, så er du garanteret en god og uforglemmelig oplevelse. På turen ned ad de smukke københavnske kanaler fortæller instruktøren om historien, byen og livet i København. Undervejs lægger vi os side om side, og skåler i et glas bobler.
Findes der en bedre måde at afslutte dagen på? Det synes vi ikke, der gør.

Aldrig prøvet kajak før? – Intet problem
Vores ture er lavet til at du kan tage med uden at have prøvet kajak før. Vi tager ud i stabile og robuste tomandskajakker. Vores instruktører er uddannet i at håndtere diverse tænkelige og utænkelige scenarier på vandet og i havnen. Tag blot med og lad os føre dig trygt og sikkert gennem Københavns sensommerhavn – du vil ikke fortryde det.

UDSTYR:
Vi har alt nødvendigt udstyr indkluderet i prisen for turen (svømmevest, våddragt, vindjakke, drybags) samt skifterum med skabe og brusebade (medbring eget håndklæde). På solrige dage anbefaler vi at I medbringer bade/sportstøj i kan have på i kajakken, da våddragte kan blive meget varme.