Kayak City Tur i København

Group of kayakers sailing in front of Christiansborg, Copenhagen
395,- DKK
Tidspunkt: Hver dag Kl. 10.30
Varighed: 2 timer

København set fra havkajak – 2 timers tur rundt i kanalerne med guide

Cityturen er en fremragende måde at udforske København! Book online.

Den forløber dagligt kl. 10.30 og varer to timer. Vi padler gennem de nye, de gamle og de mere skjulte områder af havnen, med stop undervejs hvor vi taler om byens historie og kultur.

OPLEVELSE:
Byen har igennem hele sin tilværelse været et fokuspunkt for den danske rige som en købstad, og i kajakkerne vil vi begive os igennem de selv samme kanaler som købmænd, royale og lokale har brugt over de sidste århundrede. Undervejs vil jeres guide gøre jer klog på omgivelse med en god blanding af interessante facts og røverhistorier, som ikke er til at komme udenom i en travl havneby.

KAJAKERFARING:
Ingen forudgående erfaring i kajak er nødvendig, and vi gør brug af stabile dobbelte havkajakker, for at give jer en tryg og afslappet færd gennem byen, og mulighed for at tage billeder undervejs.  

UDSTYR:
Vi har alt nødvendigt udstyr indkluderet i prisen for turen (svømmevest, våddragt, vindjakke, drybags) samt skifterum med skabe og brusebade (medbring eget håndklæde). På solrige dage anbefaler vi at I medbringer bade/sportstøj i kan have på i kajakken, da våddragte kan blive meget varme.

Aflysning sker kun hvis det stormer kraftigt eller tordner og lyner. Regn og vind kan ikke holde os tilbage.