GREENKAYAK TUR

495,- ex. moms
Varighed: 2 timer

Et firmaarrangement der giver mening.

Vær med til at gøre en forskel, og miljøet vil elsker jer for det!

Pris: 495,- ex. moms pr. person

Booker I vores Miljøtur, bidrager I samtidig med 1000 kr. i donationsbidrag til Foreningen GreenKayak.

På vores Miljøtur ror vi ud i havnen på affaldstogt, alle placeret i GreenKayaks. Turen giver jer et indblik i affaldsproblematikken som havnen lider under, samtidig med at vi nyder byen fra vandsiden. Vi skal samle så meget affald som muligt fra vandoverfladen, inden det driver ud i Øresund eller Køge bugt. Normalt bliver der samlet ml. 3 – 12 kg. pr kajak.

Alle sidder i stabile dobbeltkajakker, og er udstyret med indsamlingsremedier.

Hos Kayak Republic har vi landets første og mest brugte GreekKayaks. Foreningen GreenKayak er et miljøinitiativ, der har til formål at mindske affaldsmængderne i vandmiljøer – lokalt og globalt. Hos os tilbyder vi alle muligheden for at få en gratis tur i en GreenKayak under den forudsætning, at der indsamles affald. I 2017 blev der samlet hele 3 tons affald fra den ene kajak.

Denne Miljøtur er arrangeret i samarbejde med Foreningen GreenKayak, der bl.a. udvikler et netværk af GreenKayaks i Danmark og i udlandet. Derfor vil selskaber, der booker denne tur være med til at støtte op om GreenKayaks miljøinitiativ, da vi donere 1.000 kr. til deres vigtige arbejde.

Viste du at vi har vores egne Kayak Bar? Her kan vi arrangerer en dejlig aften for jer, med god mad og lækre drikkevarer. Læs mere om Kayak Bars store udvalg her – Kayak Bar

Vi glæder os til at tage imod jer på kajen, og give jer oplevelser og sammenhold i gruppen.

Det får I:

  • Instruktion og sikkerhed under hele turen af erfarne kajakinstruktører
  • Alt relevant kajakudstyr til turen
  • En flaske vand til turen

Det skal I have med:

  • Skiftetøj og håndklæde
  • Godt humør
  • Lyst til at ro i kajak