Handelsbetingelser


Du kan booke din kajak, kajaktur eller kursus her

kajakker i solnedgang

Ved at acceptere handelsbetingelser hos Kayak Republic på Kayak Republics hjemmeside, accepterer du som kunde nedenstående betingelser:

Kunden forstår og accepterer følgende vilkår:

  • Jeg vil gerne deltage i en Kayak Republics aktivitet
  • Jeg forstår at Kayak Republics aktiviteter er fysiske aktivetetet.
  • Jeg er i god fysisk form og i stand til at tilbagelægge de givne distancer i de givne hastigheder, som nævnt på hjemmesiden for den aktivitet jeg er booket på.
  • Jeg er i god fysisk form og jeg kender mine fysiske grænser godt nok, til selv at sige fra eller stoppe inden jeg eventuelt bliver skadet eller på anden måde fysisk forhindret i at deltage på Kayak Republic´s tours.
  • Jeg forstår at samtlige ruter er åben for normal trafik og jeg er selv ansvarlig for at begå mig korrekt i trafikken.
  • Jeg forstår at ved at acceptere handelsbetingelserne, opgiver jeg min ret til at lægge sag an mod Kayak Republic eller på anden måde søge kompensation fra Kayak Republic og dets guider.
  • Jeg giver min tilladelse til at billeder der bliver taget af mig selv eller andre jeg har booket en tour for, kan til enhver tid blive brugt af Kayak Republic på deres hjemmesider, sociale medier, i forbindelse med markedsføring og presse aktiviteter. Hvis du eller personer du booker for ikke vil have dine billeder benyttet, skal du informere os skriftligt inden starten på din aktivitet med Kayak Republic.

 

Det er muligt at afbestille en tour op til 48 timer inden tourstart. Der er et afbestillingsgebyr på 50% af bookingens totale beløb. Ved afbestilling indenfor 48 timer, er det ikke muligt at få refunderet noget af sin bestilling. For at afbestille skal man emaile info@kayakrepublic.dk og en eventuel refundering vil blive udført i løbet af 7 arbejdsdage.

Betaling (med undtagelse af skræddersyede ture, som faktureres) skal foregå online via bookingprocessen på Kayak Republic’s hjemmeside. Det er muligt at betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Maestro og Mastercard.

Kayak Republic og andre personer eller organisation i samarbejde med Kayak Republic, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig i forbindelse med uheld, vejrforhold, turindhold eller andre aktiviteter og services som Kayak Republic udbyder. Kayak Republic kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der eventuelt måtte forkomme i forbindelse med vores aktiviteter, hverken før, under eller efter en potentiel aktivitet.

I tilfælde af at du registerer andre gæster eller booker på vegne af andre roere, bekræfter du at du har fuld ret og autoritet til at gøre dette, og at de personer du  booker for accepterer samtlige forhold i Kayak Republic’s handelsbetingelser.

Kayak Republic kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig eller på anden måde ansvarlig for fejl og mangler på vores hjemmesider, sociale medier etc. Kayak Republic kan på ingen måde gøres ansvarlig for eventuelle substitut services eller tab som en kunden eller 3. part måtte have i forbindelse med en kajakaktivitet med Kayak Republic eller brug af vores hjemmeside.