KØBENHAVNERTUREN

476,- DKK (ex moms)
Varighed: 2-3 timer

Tag hele virksomheden eller personalegruppen med ud på vandet, og få et solidt indspark glæde og sammenhold, når vi sammen ror rundt i det fantastiske København. Vi samles på vores base ved Knippelsbro, hvor I får grundig introduktion og instruktion i havkajak.

I samlet flok tager vi på vandet, hvor guiden blandt andet leder jer forbi Nyhavn, Noma, Skuespilhuset, Marmorkirken og Amalienborg, Operaen, Christianshavn og Den Sorte Diamant. Turen rundes af om Christiansborg og Børsen. Retur ved basen er der for de vandglade mulighed for, at udfordre sig selv, hinanden og kajakken med forskellige øvelser, redninger og lege (hvis der er tid og mulighed for det).

Vi går højt op i at give alle en god oplevelse på land og vand. Derfor afvikles vores ture i lukkede dobbelthavkajakker. Derved får alle en tryg og berigende havkajakoplevelse, hvor man ikke skal bekymre sig om at falde i vandet. Vores instruktører har stor erfaring i at håndtere og lede grupper på vandet i havkajak, og sikre at oplevelsen bliver god.

Viste du at vi har vores egne Kayak Bar? Her kan vi arrangerer en dejlig aften for jer, med god mad og lækre drikkevarer. Læs mere om Kayak Bars store udvalg her – Kayak Bar

Vi glæder os til at tage imod jer på kajen, og give jer oplevelser og sammenhold i gruppen.

Det får I:

  • Instruktion og sikkerhed under hele turen af erfarne kajakinstruktører
  • Alt relevant kajakudstyr til turen
  • Mulighed for leg og sjov, hvis der er tid

Det skal I have med:

  • Skiftetøj og håndklæde
  • Godt humør
  • Lyst til at ro i kajak