KØBENHAVNERTUREN

Group of kayaks sailing under a bridge
495,- DKK (ink moms)
Varighed: 2 timer

Københavnertur i kajak

Tag hele virksomheden eller personalegruppen med ud på vandet og få en solid dosis glæde og sammenhold, når vi sammen roer rundt i det fantastiske København. Vi mødes på vores base ved Knippelsbro, hvor I vil modtage grundig introduktion og instruktion i havkajak.

I samlet flok tager vi ud på vandet, hvor guiden blandt andet vil føre jer forbi Nyhavn, Noma, Skuespilhuset, Marmorkirken, Amalienborg, Operaen, Christianshavn og Den Sorte Diamant. Turen afsluttes omkring Christiansborg og Børsen. Ved tilbagevenden til basen vil de vandglade have mulighed for at udfordre sig selv, hinanden og kajakken med forskellige øvelser, redninger og leg (hvis der er tid og mulighed for det).

Vi lægger stor vægt på at give alle en god oplevelse på land og vand. Derfor vil vores ture blive afviklet i lukkede dobbelt havkajakker, som vil give alle en tryg og berigende havkajakoplevelse, hvor man ikke behøver at bekymre sig om at falde i vandet. Vores instruktører har stor erfaring i at håndtere og lede grupper på vandet i havkajak og sikre, at oplevelsen bliver god.

Viste du at vi har vores egne Kayak Bar? Her kan vi arrangerer en dejlig aften for jer, med god mad og lækre drikkevarer. Læs mere om Kayak Bars store udvalg her – Kayak Bar

Turene giver dig også en naturoplevelse helt inde i centrum af Københavns hjerte. Alle ture afvikles i lukkede og meget stabile double og/eller single havkajakker.

Aflysning sker kun hvis det stormer kraftigt eller tordner og lyner. Regn og vind kan ikke holde os tilbage.

Det får I:

  • Instruktion af sikkerhed og ro-teknik inden turen
  • Erfarne kajakinstruktører
  • Alt det relevante udstyr

Det skal I have med:

  • Skiftetøj
  • Håndklæde
  • Og det gode humør