IPP2 Begynderkursus

2 kayakers in front of Kayak Republic
2.295,- DKK
Tidspunkt:
Varighed: 16 timer

Dette er begynderkurset for dig, som gerne vil ordentlig ind i havkajakkens verden. På IPP2 kurset trænes du i grundlæggende tekniske- og sikkerhedsmæssige færdigheder, der gør dig i stand til at færdes sikkert i beskyttet og roligt farvand i sommerhalvåret. Kursets mål er at opbygge de færdigheder, som du skal bruge for at ro dagsture på betryggende vis nær kysten.

Du bliver indført i havkajakkens verden, lærer at manøvrere kajakken med forskellige teknikker og få føling med hav og kajak igennem træningen og redningsøvelser. Du lærer, hvordan du undgår skader, hvordan du styrer din havkajak med forskellige teknikker, og hvordan du redder dig selv og din makker ved kæntringer og andre mulige situationer på vandet.

På weekendkurserne kan du ved ankomst bestille frokost fra vores restaurant Kayak Bar.

IPP 2 kurset er på i alt 16 timer, og forløber over 2 dage af 16 timers varighed. Weekend (2 x 8 timer kl. 9.00 – 17.00)

Selve IPP 2 Certifikatet (kørekort i havkajak) kan tilkøbes for kr. 200 efter kurset, hvis dette ønskes. Du kan benytte kortet til at leje havkajakker i det meste af Europa og verden.